Keresés
Keresés
0 Kosár
Kosaram

Önkormányzati konyha és étterem

Nyitva tartás Térkép

A konyhát a helyi önkormányzat üzemelteti. Konyhánk kialakítása és felszereltsége a kor elvárásainak megfelelő. Az aktuális törvényi előírásoknak megfelelően, többségben egészséges ételsort kínálunk vendégeinknek.

Napi  háromszori étkezést biztosítva kiszolgáljuk az óvodát, iskolát. A helyi Idősek Napközi Otthonában tartózkodó időseket, az önkormányzathoz tartozó munkahelyi étkezőket ellátjuk ebéddel. Helyi és a környékbeli települések (Palotabozsok, Szebény, Feked) lakosainak közétkeztetését végezzük.

A tanév ideje alatt átlagosan 300 adag ebéd készül. A konyhán folyó munkát 6 fő látja el, melyből 1 fő szakképzett szakács, illetve szakképesítéssel rendelkező élelmezésvezető.

Jelenleg egyféle menüt tudunk biztosítani az igénylők körének, mely nem egyszerű feladat, hiszen az étkezést igénybe vevők életkora igen eltérő. (3 évtől- 90 évesig)

A készülőben lévő új közétkeztetési rendelet szigorúan szabályozza, hogy az igénybe vevőknek milyen jellegű és összetételű táplálékot kell biztosítani az egészséges táplálkozás irányelveinek érvényesítése mellett. 

 

Amennyiben szívesen megosztaná szolgáltatásunk igénybevétele során szerzett tapasztalatait, észrevételeit, kérjük írja meg e-mail címünkre. Észrevételeit munkánk színvonalának javítására kívánjuk felhasználni.

Hasznos információk:
Ha szeretne ebédet rendelni vagy lemondani, kérjük telefonon jelezze a megrendelést megelőző napon 12 óráig a +36 30 574 5866–os telefonszámon. Térítési díjak  rendezése a tárgyhónapot követő hónap 5.-ig történik. 

Az aktuális heti étrendet megtekintheti ide kattintva.

Nyitvatartási idő
Hétfő
11:00-13:00
Kedd
11:00-13:00
Szerda
11:00-13:00
Csütörtök
11:00-13:00
Péntek
11:00-13:00
Szombat
zárva
Vasárnap
zárva
7726 Véménd, Szabadság tér 10.